MUSIKALSK AFTEN I KARSTOFT SAMLINGSHUS

17. NOV. 2022 KL.19.00
Med Bent Bro fra Tørfisk og
Anders Bro fra TV-Midt
Vest Fotovognen

Anders er nævnt først, fordi han uden tvivl er det største musiske talent af disse to herrer i denne konstellation mellem to Broer. Anders er journalist på TV MIDTVEST, hvor han blandt andet er den ene del af duoen, der kører landsdelen tynd med Vibeke Nipper i FOTOVOGNEN. Han har spillet og sunget siden han var helt lille. Han spiller på klaver, keyboard, harmonika og guitar. Ud over at spille med ”den gamle” er Anders også en fjerdedel af gruppen

 THE GRANDFÆTTERS.

Bent Bro har i 35 år arbejdet med – og for – fiskerne fra Thyborøn Havns Fiskeriforening, men i starten af 2020 gik han ‘i land’.
Siden 1981 har Bent Bro været medlem af TØRFISK, hvor han stadig synger og spiller guitar.

Anders og Bent Bro har spillet sammen i 15-20 år - og mens Anders mestrer flere instrumenter, holder Bent sig til sin guitar – sin trofaste følgesvend siden 1969, hvor han modtog den første undervisning. Det er også Bent der forestår snakken og introduktionen til sangene, hvor flere nok også vil mene at snakketøjet er bedre end ”spilletøjet”.

Anders og Bent Bro vil tage publikum med på en sejltur i sang og musik med fortællinger fra det vestjyske område. Der indgår altid flere fællessange, så publikum også bliver en aktiv del af koncerten.


Altså kort sagt: Et liv i fisk og musik mellem to Broer.

 

 

Pris: 175 kr.

incl. 1 øl/vand og 2

håndmadder

Tilmelding :

evagram64@gmail.com

Mobil/sms: 29409049

For mere information se

facebook / Karstoft

Samlingshus eller

Karstoft.net

(Blåhøjvej 60, 6933 Kibæk – max 150)