Cph Garden 2017 - en hyldest til haveglæden

Glæd dig til et overflødighedshorn af haveoplevelser, når Haveselskabet, herunder fire havekredse i Vestjylland inviterer på en tur til Danmarks største haveshow ”Cph Garden”

Glæd dig til et overflødighedshorn af haveoplevelser, når Haveselskabet, herunder fire havekredse i Vestjylland inviterer på en tur til Danmarks største haveshow ”Cph Garden”. Videbæk og Omegns Havekreds, Rækker Mølle Havekreds, Fjelstervang Havekreds og Aaskov Havekreds glæder sig til at sprede og ikke mindst hylde haveglæden lørdag den 24. juni, når de tager af sted i to busser mod Valby Parken, hvor man kan glæde sig over et bugnende program med otte store showhaver, 12 mindre udstillingshaver, mere end 200 udstillere og en lang række arbejdende værksteder og foredrag kan både fagfolk og haveentusiaster opleve det ypperste inden for nordisk havetradition.

Cph Garden er inspireret af de store engelske blomstershows blandt andet RHS Chelsea Flowershow og RHS Hampton Court Flowershow. Havefesten forløber over fem dage med mange forskellige events, men om lørdagen hvor de fire jyske havekredse har valgt at besøge showet, kan man bla. møde Helle Joof, som vil Hella Joof, der er vært på det nye haveprogram ”Hellas have”, om sin rejse ind i haveglæden. Annette Heick er vært og konferencier under hele showet og vi vil også møde Camilla Plum, som laver kombutcha og andre fermenterede drikke. Hvem kender ikke Stig Lauritsen fra Paradehuset/Gisselfeld, som vil komme med lidt Garden gossip – gode historier og sladder fra haven. Denne lørdag vil være sprængfyldt med spændende punkter, som kan smelte en enhver haveglad sjæl.

I øjeblikket er der få pladser tilbage i bussen, så hvis man skulle have fået lyst til at deltage i Danmarks største haveshow, så med at være hurtig med en tilmelding til Birthe Poulsen på tlf. 4062 6640 eller mail: bp@herborg-maskinforretning.dk, seneste tilmelding er 5. juni.