Efterårsåbning, lørdag d. 23 oktober kl. 15-18

Kom med til en efterårsdag med præsentation og visning af tre nye værker i Deep Forest Art Land! Værkerne er skabt af henholdsvis Ann Lislegaard, SPACEGIRLS og Ida With. Kunstnerne vil være til stede.

rogram

15.00: Gentle Hunting, Heavy Softnes af SPACEGIRLS.

Velkomst og officiel åbning af Deep Forest Art Lands nye Kaffe-pavillon i den nordlige ende af skoven skråt over for den gule Skovsnogen. (15 minutters gang fra p-plads”) Vi byder på varm kaffe og te . 

16.15: Double Down af Ida Wieth

Velkomst og officiel åbning af værket ved formand for Charlottenborg Fonden, billedkunstneren John Kørner. Charlottenborg Fonden og Deep Forest Art Land er værter for en forfriskning

Ida Wieth vandt årets Deep-Forest Art Land-pris til Charlottenborg Forårsudstilling 2021 og har som en del af prisen skabt Double Down.                  

17.00: Habitat af Ann Lislegaard

Velkomst og præsentation af Habitat, lyd- og lysinstallation.

Der bydes på snack/forfriskning

Om kunstnerne:

Ann Lislegaard åbner for første gang op for Habitat som er et sted i skoven dedikeret til tidsrejser og ukendte begivenheder. Dybt inde i skoven har Ann installeret en stor cirkulær platform, der er støbt i asfalt og måler 18 meter i diameter. Værket er stadig i proces og på åbningsdagen afvikles en lyd- og lys installation med 8 magenta lyspunkter samt lyde fra uddøde fugle, der som et digitalt DNA spor vidner om både skoven, dyrene og menneskenes fortid og mulige fremtider.

SPACEGIRLS præsenterer Gentle Hunting, heavy softnes. Det er et projekt hvor materiale og processen ikke kun finder sted i skoven, men også består af skoven. Projektet ender op i en kaffepavillon der har gennemlevet et helt andet arkitektonisk kredsløb hvor den byggede struktur ikke blot er placeret i skoven, men vokset ud af den.

Ida Wieth skaber værket Double Down til skoven, hvor hun med mundblæst glas skubber grænserne for materialets muligheder og skaber en installation i skoven der illuderer en skov i sig selv – som transparente stammer og forgreninger – som ændrer karakter i takt med årstidernes skiften. Værket er et resultat af et ny partnerskab mellem Charlottenborg Fonden og Deep Forest Art Land, hvor en kunstner får mulighed for at udvikle sin kunstneriske praksis.